Kallifatides house

Creating a writers studio. Located in central Gothenburg at Frihamnen. A house with two rooms consisting of 24,7 m². The studio aims to give inspiration to the creative writing process. Sunbeams that travel from the roofs shutters and keeps the fallen rain . A big window to look out into the canal. Outer walls with lime plaster, that u can feel and touch. Standing 3 meters above the ground. One room for inspiration and relaxation of the senses, one room to write late into the night.

Model scale 1:20
Renders
Daylight timelapse with 1 hour intervals WRITERS ROOM 
Inspirational room and location render
Sketches

You may also like

[barr.]
2017
Stulen blick / Stolen view
2017
MONUMENT
2017
PODIUM for PODIUM
2017
Surrender Dorothy - How I Wanted You More
2017
FRAGMENTS of COLOR
2017
VIKEN
2017
Back to Top